Läsarkommentarer

Stacks Image 30466

Läs den, läs den, läs den!

Är SYV och har läst den förra boken också och var osäker på om det bara var en uppdatering men denna nya Äntligen Måndag innehåller ännu mer klokskap, nya insikter och mer helhetsförståelse, både för mig som privatperson och som yrkesperson. Missa den inte!

Cia

Rekommenderas

Rekommenderas! Helt klart läsvärd och viktigt. Varför får man inte lära sig allt det här i skolan? Alla politiker borde läsa denna boken.

Andreas


Hitta din grej

Jag har hunnit läsa några karriärböcker senaste åren. Många har gett mig idéer men ingen bok har gett mig en spark i baken som den här. Bitarna faller på plats och där jag är osäker gav boken mig verktyg.

Berättelsen om Biologdesignern är en verklig ögonöppnare och baklängesintervjuerna som beskrivs är gratis och bättre än vilken karriärcoach som helst. Behöver du ta reda på vad du ska bli när du blir stor och hur du tar dig dit.
Läs!

Carin

Revolutionerande sunt förnuft

Jag hörde Torild Carlsson tala på ett seminarium där jag också fick reda på att han skrivit en bok. Jag tänkte att skriver han hälften så bra som han snackar så? Det här är det bästa jag läst inom området och det vill inte säga lite eftersom jag jobbar professionellt med frågorna.

Bokens ger en baskurs för arbetslivet som helt saknas i de flestas liv. En lika självklar läsning i högstadiet som mitt i arbetslivet. Med massor av verkliga exempel - biologdesignern, sportbutikssäljaren, guldsmeden? visar han tydligt hur små förändringar i hur vi tänker om oss själva och arbetsmarknaden gör hela skillnaden.

Torild beskriver världen som den är - utan coachtrendstramset. Har du någon gång sökt efter svar om hur du kan hitta din grej i arbetslivet. Känner du att det kanske är dags för ett byte - det här är boken för dig! Och letar du efter en studentpresent så behöver du inte leta längre. Min enda negativa tanke under läsningen var - tänk om jag hade läst den tidigare! Men bättre sent än aldrig och jag har redan tagit mig till ett jobb som passar mig mycket bättre.

Dalasara

Äntligen jobb!

För några månader sedan började jag på något kallat Biologdesignern på Arbetsförmedlingen. Jag var skeptisk för inget jag hade fått där tidigare hade hjälpt mig. Det här var annorlunda. Det kändes som om de faktiskt fattat vad som krävs för att få ett nytt jobb om man inte ser ut som de skriver i annonserna.

Jag skaffade Äntligen måndag för jag ville gärna veta hur skaparen av Biologdesignern hade tänkt. Jag tycker om att läsa och det kändes bra att komplettera träffarna på Arbetsförmedlingen med boken. Dessutom hjälpte boken mig att våga ändra mitt tänkande om vilka resurser jag faktiskt har och hur arbetsgivare tänker.

Jag vet inte om jag hade klarat att ta mig till mitt nya jobb med bara boken (det var länge sedan jag jobbade sist) men tillsammans med de andra i Biologdesignern tog jag mig hela vägen.

Tack Torild och Tack Arbetsförmedlingen! Äntligen måndag!

Biologdesignern